Feines estiu 6è (recomanacions generals)

23 de juny 2017, 1:18 publicada per Juanjo Martinez   [ actualitzat el 23 de juny 2017, 1:23 ]

Aquest estiu com sabeu tindreu molt de temps per fer moltíssimes coses i descansar. És prioritari que gaudiu de les vacances i us ho passeu el millor possible, està clar!

Tot i això, amb tant de temps que tindreu heu de mirar de trobar regularment estones per fer alguna coseta de feina. És molt recomanable no passar-se 3 mesos "en blanc" i trobar-vos al setembre amb tot de cop. Igualment la recomanació també és establir-ho com a rutina al llarg de tot l'estiu. Serveix de poc posar-se només la última setmana, al setembre, abans de començar. 

Com a pauta orientativa podrieu intentar dedicar 30 minuts cada dia, com a màxim (i si un dia us ho salteu tampoc no passaria res, però que no passin setmanes entre un dia de feina i un altre!!

Què podeu fer?

  • És molt important no deixar de llegir de manera regular una estoneta cada dia. Com a mínim, hauries de llegir un parell de llibres aquest estiu. Segur que pots trobar alguns que t’agradin.
  • A part d'això, si us resulta pràctic i voleu treballar amb quadernets de repàs i preparació, hi ha tres quadernets trobem molt adequats per fer aquest repàs:

- Quadern de Matemàtiques “Pont. 6è  C. Superior ” Ed. Nadal. Exercicis fonamentals per preparar l’entrada a l’ESO.

Quadern de Llengua “Pont. 6è  C. Superior ” Ed. Nadal. Exercicis fonamentals per preparar l’entrada a l’ESO.

Quadern de Lenguaje “Pont. 6è  C. Superior ” Ed. Nadal. Exercicis fonamentals per preparar l’entrada a l’ESO.

Resultat d'imatges de quadern pont ed nadal       Resultat d'imatges de quadern pont ed nadal       Resultat d'imatges de quadern pont ed nadal lenguaje

*Aquests quadernets porten incorporades les solucions. Treu-les de la part central i deixa-les per quan hagis acabat la feina. Aleshores fes un repàs i avalua la feina feta.

  • Una altra opció és la que planteja el Departament d'Ensenyament que inclou una proposta d’activitats per treballar i us podreu confeccionar el vostre “dossier” de feina d’estiu encaminada a l’ESO Ho trobareu al següent enllaç:

  • I, per últim, les pàgines web educatives habituals que ja coneixeu (tipus Edu365, XTec, Edu3.cat... i un llarg etcètera). Al següent enllaç trobareu un menú amb l'acces a les principals pàgines web amb recursos educatius:

QUE GAUDIU D'UN MOLT BON ESTIU!!
Tutors de 6è. 

Comments